TYCO Strömfördelning
  • TYCO Strömfördelning

TYCO Strömfördelning

225,00 kr
Inkl. moms

Bilbana TYCO Strömfördelning

Kvantitet
I Lager

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Har du märkt att när man bygger en stor / lång bana (>10 meter) så tappar man effekt i bilarna ju längre från strömmatningsskenan man är, ja då är det helt OK att du läser resten. 

Förklaring:
En lång bana gör att det uppstår spänningsfall i skenorna (ofta i skarvarna) och detta hämmar ’draget’ i bilarna för att dom inte får tillgång till full strömstyrka som transformatorn ger.

Lösningen:
Två stycken bandelar (kurva 90’ 9” och rak 9”) sammanbundna med kabel (140 cm) för att minska förlusterna man har i mitten av en stor bana. Den ena placeras så nära din strömmatningsskena som möjligt och den andra så långt ifrån som möjligt. Detta ger en betydande och märkbar effektökning på mitten av din bana. Är banan 'riktigt' stor kan man med fördel använda mer än en strömfördelning.

Installation:
Två stycken bandelar (kurva 90’ 9” och rak 9”) sammanbundna med kabel (140 cm), den ena placeras så nära din strömmatningsskena som möjligt och den andra så långt ifrån denna som möjligt. Under dom båda bandelarna är kablar med olika färger lödda mot var sin strömledare, var noga med att vända den raka bansektionen så att färgerna sammanfaller med färgerna på den böjda sektionen för vardera banspår.

 

Observera:
Vid användning tillsammans med spårkors (körfälten byter plats med varandra) skall det finnas ett jämt antal av dessa mellan bandelarna som ingår i strömfördelaren. 

Följs inte detta så kan transformator och körhandtag skadas.


VID FELAKTIG ANVÄNDNING KAN BEFINTLIG UTRUSTNING FÖRSTÖRAS ! ! !

81-Strömdelning
2 Produkter